Historisk lagerverdi

Lagerbevegelser kan filtreres basert på til og fra dato i rapporten Lagerverdiliste (lagerbevegelser). Du kan vise lagerverdi for en bestemt dato, f.eks. ved overgang til nytt år, eller et historisk utsnitt av lagerverdi, f.eks. for å se trender.

Slik skriver du ut rapporten

1. Gå til Vis - Lager - Rapporter.
  2. Velg Produkt og rapporten Lagerverdilisten (lagerbevegelser).
  3. Velg rapportområde, sortering, medium for utskrift, og klikk Skriv ut.
  4. Bruk utvalgsvinduet til å angi kriteriene for hva som skal vises i rapporten.
  5. Velg fanekortet Lagerbevegelser, deretter fanekortet Dato.

6. For å vise lagerverdi på (til og med) en bestemt dato lar du feltet Lagerføringsdato stå tomt, og skriver inn datoen i feltet T.o.m.
    For å vise et historisk utsnitt av lagerverdi, f.eks. for å se trender, skriver du inn datoene for perioden i feltene.
  7. Klikk OK.

Rapporten vises nå på skjermen med dine kriterier. Klikk på ikonet for å skrive ut dersom du ønsker utskrift av rapporten.

Se også:

Varetelling